fbpx

Piesky 2021

23 Juna 2021

Ahojte moji lezecky Kamarati,

Toto je len kopia pozyvacieho email z minuleho a minuleho roka. Nakoniec sme akciu zrusili kvoli prvej a druhej vlne korony.
Ale verime, ze tento rok bude lepsi, aj co sa tyka zdravotnej a rodinnej situacie. V krajnom pripade si ucastnici mozu pred tym postat v rade na antigenovy test a snad uz aj kemp a hranice budu fungovat.
Takze:
Chcel by som vas predpezne pozvat na akciu, ktoru uz tradicne organizujem, a to na jarne piesky, ktore sa posunuli na seotember do lokality Ostrov-Tisa.

Navrhnuty termin: 1.-5.9.2021
Prosim nahlasujete sa mi kto by mal zaujem a poslite mi potom pre istotu aj mobilny kontakt (ak ho uz nemam).Podla poctu potom objednam chatky v kempe pod Cisarem, spat sa da aj vonku alebo v stane (aspon jednu chatku ale objedname).Naklady na chatku znasame potom spolu, pretoze to je taky ‘nas hlavny stan’ a miesto stretnutia pocas zleho pocasia.Akcia by sa mala uskutocnit za kazdeho pocasia – pieskovec je tam trvdy a v okoli su oblasti, kde sa da liezt uz par hodin po dazdi.
Chodime na to iste miesto, ale je tam klud, pekne a autom sa da behom 30-40 minut dostat napr. na Labske piesky.Moj plan na tento rok by bolo pozriet sa na veze v Nemecku a vyliezt znamy dvojdlzkovy komin na tu vezu co je oproti cez udolie,ku noncu zajazdu si dat nieco pekne a trosku tazsie – mozno nejaky znamy rajbacik.(Ale hlavne sa budem venovat aj rodinke … takze ako vzdy ‘kein Stress’  a pohoda, aj dve cesty za den je v pohode)

KONTAKT a koordinácia: Jano Kianička, kianicka<zavinac>email.cz,

Článok z 2016

Piesky 2021, pozvánka – Ostrov, Tisá
Tagged on:                         

Leave a Reply