fbpx

Horolezci, horolezkyne, horolezčata,

kurz v roku 2022 bude! Veríme, že nám pandemická situácia dovolí zvládnuť všetky prednášky osobne, bezpečne a snáď aj s nejakým tým tekutým chlebom v najblizsom lokáli. Harmonogram sme oproti iným rokom kvôli neskorému štartu zahustili. Na kvalite ale ubrať nehodláme a tak vám snáď nič vážnejšie ako slabší úpal na Sekanín nehrozí.

TERMÍN 
7. marca – 31. mája 2022
(termíny sa môžu meniť, ako to už v posledných rokoch chodí)

POČET KURZISTOV 
12 nováčikov

CENA
140 €  / 120 € pre študentov

ČO VÁS ČAKÁ?

  • – 8 teoretických prednášok + 8 praktických výcvikov
    – 2x návšteva umelej steny a ak počasie dovolí, tak aj veľa praxe na skalách
    – víkendový výjazd na Sekaniny
    – záverečné teoretické aj praktické skúšky

ČO ZÍSKATE?
Základné vedomosti z horolezeckej metodiky a zručnosť v práci s materiálom potrebné pre bezpečné lezenie na skalkách, výborný kolektív, ktorý vás zaručene motivuje posúvať svoju latku a nefalšované zážitky na lane. K tomu si prirátajte členstvo v jednom z najväčších klubov na Slovensku, ktorý vám zaručuje okrem kopy spolulezcov aj organizáciu klubových akcií, spoločný nákup lezeckého materiálu so zľavou a niekedy aj s ten guláš zadarmo…

Ak máte záujem, prihláste sa prosím na mailovej adrese kurzhkf@gmail.com. Prihlásenie považujeme za záväzné. Prvé stretnutie sa uskutoční 7. marca pravdepodobne v prednáškovej miestnosti na FTVŠ UK (otázky zodpovieme v Machnáči). 

Sledujte web www.hkfriends.sk aj FB stránku HK Friends.

Ak máte akékoľvek doplňujúce otázky, pýtajte sa

Horolezecký klub Friends

Základný kurz lezenia na skalách 2022
Tagged on:

Leave a Reply